Badet vårt

3/27/2011

Badet vårt

Da var det søndag igjen, og min søndag skal gå med til eksamensoppgave. Men først en kopp kaffe og et lite blogginnlegg! I går gikk dagen med til å besøke familie og venner og da møtte jeg blant annet på herlige Janne, som har bloggen JannePanne. Virkelig verdt et besøk! Vi hadde herlig sol, og nøt dagen stort sett ute!

I dag har skyene kommet inn over byen, og det blåser ganske så surt ute. Perfekt innedag med andre ord!

Tenkte jeg skulle vise frem noen små glimt fra badet vårt. Her er det ikke lagt inn mye innsats på styling, men heller på funksjonalitet....
Da vi tok over huset så badet slik ut. At noen som bygger hus i 2007 kan finne på å velge slike farger og materialer skjønner ikke jeg, men vi har prøvd å gjøre det beste ut av det. Siden det var linoleum på både vegger og gulv, har vi valgt å male veggene hvite og på sikt kommer det nok fliser på gulvene. Men enn så lenge har vi ikke gjort noe med gulvene!

Skittentøyskurven er til lillegutt sine klær og står klar til bruk:-) Zink bøtten brukes til oppbevaring av toalettpapir, mens vaskebrettet er til pynt!
Om ikke lenge blir det noen forandringer på badet da stelleplass skal gjøres klart!


I tillegg til å male veggene har vi byttet ut den brune persiennen i vinduet med en hvit. Bare dette hjalp til med å lyse opp rommet!
Boblebadet har vært flittig brukt til nå. Kjempegodt å legge seg ned med noen bobler i ryggen etter en lang dag:-)


På kanten i boblebadet står litt moderat pynt. En herlig glass skål med skjell jeg plukket i fjor sommer, og et telys glass fra Lisbeth Dahl.

En annen liten detalj er denne sminkepunkten i lilla fløyel... Den ble kjøpt på salg på Kremmerhuset i fjor!

Ønsker dere alle en riktig god søndag!

Etiketter:

1 Kommentarer:

Klokken 3/27/2011 , Blogger Lady E sa ...

oy og de bygde i 2007? Men har jo virkelig blitt fint etter at dere har pussa det opp. Et badekar i en eller anne form er gull verd når man har en liten i magen, så skjønner godt at det blir godt brukt nå.

Takk for titten på badet. Ha en kjempe fin søndag.

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden