Før og etter

4/18/2011

Før og etter


Tenkte å vise frem "makeoveren" vi har gjort på stellebordet vi kjøpte på Ikea. Det er helt enkelt og det er kun dette vi har plass til på badet vårt, så valget var enkelt når vi skulle kjøpe stellebord. At det kun koster 198,- og kommer best ut i test gjør jo heller ingenting. Men fargen på stellebordet var ikke helt meg... Etter noen penselstrøk med hvit maling var den gamle fargen borte og resultatet ser du på bildet under:


Foreløpig står bordet på barnerommet, men skal flyttes inn på badet når termin er enda nærmere! Janne fra bloggen "Jannepanne" har også dette stellebordet og hun tipset meg om å skru på kroker på sidene til å henge kluter og lignende på.... Så får vi se hva vi gjør!

Dagen i dag har gått med til å tømme det siste i gamle huset vårt. Det har stått og tatt opp plass i kjelleren til svigers, men etter super innsats fra meg og mannen har vi nå tømt alt... Det kjennes på kroppen får en si! Puh!!!!

Nå skal det grilles og nytes litt sol ute!
Ha en herlig ettermiddag!

Etiketter:

2 Kommentarer:

Klokken 4/18/2011 , Blogger Hjem igjen sa ...

Så fint, vi har også kjøpt oss et slikt stellebord. Jeg skal også male det! Hvilken type maloing brukte du? Klem fra Sigrid

 
Klokken 4/18/2011 , Blogger Lady E sa ...

Så fint det ble, har selv gitt samme stellebord har hjemme en make over. Da ble der mye mere oss =) Så kjeket =)

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden